\\               ΤΙΜΕ ΙΝ ΑΤΗΕΝS            

TO VIEW PAINTINGS
CLICK ON PAINTINGGREEKS 
IN AUSTRALIA

Explore the Map above

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Mαιρη Καλαιτζη Κιουπτση. Γεννήθηκε στο Νέο Σκοπό Σερρων το 1949,εκεί μεγάλωσε και τελείωσε το δημοτικό σχολείο καθώς και 3 τάξεις γυμνασίου. Τελείωσε την τότε τεχνική σχολή εργοδηγων Σερρών αποκτώντας το πτυχίο του εργοδηγου δομικών έργων το οποίο δεν χρησιμοποίησε ποτέ! Μετανάστευσε το 1969 στην Αυστραλία με την ελπίδα για κάτι καλύτερο! Ήταν όμως μονη της και τα πράγματα κάπως δύσκολα στο να πραγματοποιήσει αυτά που ήθελε!!Παντρεύτηκε έκανε οικογένεια .Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με δουλειά και την οικογένειά της καθώς και με τα  εγγονάκια!Τα χρόνια πέρασαν και η υποχρεώσεις τελειωσαν.Πριν 7 χρόνια άρχισε αυτοδίδακτη να ζωγραφίζει, πράγμα που της άρεσε πολύ από μικρή και ήταν η μεγάλη της επιθυμια να ασχοληθεί μαυτο! Η ζωή όμως γράφει τα δικά της...σενάρια!! Στην πορεία της προσπάθειας της ένοιωσε την ανάγκη να μάθει περισσότερα σχετικά!! Για 2 χρόνια παρακολουθησε μαθήματα κοντά σε μια ζωγράφο από την οποία έμαθε πάρα πολλά τα οποία την βοήθησαν να εξελιχθεί! Τώρα ζωγραφίζει ερασιτεχνικά πλέον! ΤΗΣ αρέσει να χρησιμοποιεί λαδια και να ζωγραφίζει ως επί το πλείστον λουλουδια με φωτινα ζωηρά χρώματα καθώς και τοπία από την αγαπημένη πατριδα Ελλάδα και ότι άλλο της αρέσει να απεικονίζει στον καμβα!!

 

 

 

 

Disclaimer
While every effort has been made by ANAGNOSTIS to ensure that the information on this website is up to date and accurate, ANAGNOSTIS  does not give any guarantees, undertakings or warranties in relation to the accuracy completeness and up to date status of the above information.
ANAGNOSTIS will not be liable for any loss or damage suffered by any person arising out of the reliance of any information on this Website

.Disclaimer for content on linked sites
ANAGNOSTIS accepts no responsibility or liability for the content available at the sites linked from this Website.
Το περιοδικό δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άρθρων των συνεργατών.

Anagnostis  P.O.Box 25 Forest Hill 3131 Victoria Australia
 enquiry@anagnostis.info